Meer weten? informatie@fondsen.org

Hebben jullie goede plannen om de zomer voor kwetsbare Rotterdamse kinderen of ouderen warmer te maken? Sint Laurensfonds financiert

Veel mensen zien de zomer als een fijne periode. Maar voor kinderen die in armoede leven en voor ouderen die zich eenzaam voelen is dit juist een moeilijke tijd.

Sint Laurensfonds draagt graag bij aan de ontwikkeling van kwetsbare Rotterdamse kinderen en aan het wegnemen van eenzaamheid onder ouderen in Rotterdam. Daarom willen we juist in de zomer iets extra’s doen voor deze kinderen, jongeren en ouderen.

Hebben jullie plannen en zoek je nog naar (aanvullende) financiering? Laat ons weten hoe deze kinderen, jongeren of ouderen een zomer bezorgd kan worden die in alle opzichten warm is. Vul het formulier op deze pagina in vóór vrijdag 15 juni 2018.

Denk aan het volgende

  • Het initiatief moet aantoonbaar gericht zijn op de ontwikkeling van kinderen en jongeren die in armoede leven en/of op het bestrijden van eenzaamheid onder ouderen.
  • Het moet gaan om Rotterdammers.
  • Het idee heeft betrekking op een activiteit of actie in de zomerperiode die loopt van 14 juli tot 1 september 2018;
  • De aanvraag kan alleen worden gedaan door een stichting of een vereniging, dus niet door particulieren.
  • Je krijgt maximaal € 2.500 per aanvraag. Is er meer geld nodig dan kun je via de reguliere weg een aanvraag bij ons indienen. Kijk voor informatie elders op onze website.
  • Na afronding van het project verwachten we binnen drie maanden een financieel overzicht, een kort verslag en enkele foto’s.

Initiatieven waarbij deelnemers elkaar meerdere keren ontmoeten of waarbij verschillende groepen Rotterdammers met elkaar in contact komen,maken de meeste kans op financiering. Cofinanciering is geen eis maar we raden wel aan binnen en buiten het eigen netwerk na te gaan of iemand een bijdrage kan leveren, hetzij financieel hetzij door sponsoring (denk aan het schenken van eten, het ter beschikking stellen van een locatie, enz.).

Sint Laurensfonds behoudt zich het recht voor te allen tijde de voorwaarden van deze actie te wijzigen.

Fondsen.org
Strandplevier 23
2201 XJ Noordwijk
informatie@fondsen.org
KvK 34160633