Fondsenwerver zakelijke markt / Relatiemanager

Kinderen met een handicap in de armste delen van de wereld de zorg bieden die ze verdienen, dat doen we samen met onze lokale partnerorganisatie én met mensen in Nederland. De afdeling Communicatie & Fondsenwerving vraagt steun, geld en tijd van het Nederlands publiek, bedrijven en vermogensfondsen om ons daarbij te helpen.

Binnen deze afdeling is het team Fondsenwerving per direct op zoek naar een:

Fondsenwerver zakelijke markt / Relatiemanager

Het betreft een betaalde functie voor 32 uur per week (0,8 FTE)

Wat ga je doen?

 • Samen met een klein team ontwikkel je fondsenwervende strategieën voor de zakelijke markt
 • Je identificeert en bouwt aan nieuwe relaties met stichtingen, vermogensfondsen en bedrijven
 • Daarnaast versterk en verdiep je relaties met bestaande partners
 • Je ontwikkelt zakelijke proposities en project- en programmavoorstellen van hoge kwaliteit voor stichtingen, vermogens fondsen en corporate partners. Je werkt daartoe nauw samen met collega’s van onze programma afdeling
 • Je co-creëert programma’s op het gebied van public-private partnerships
 • Je draagt samen met je collega’s binnen het team zorg voor de inkomsten uit bedrijven, vermogensfondsen en stichtingen. Je bewaakt de begroting en rapporteert resultaten
 • Je werkt nauw samen met 3 andere relatiemanagers en geeft dagelijks functionele aanwijzingen aan een tweetal relatiemedewerkers en de vrijwilligers die het team ondersteunen
 • Je representeert het Liliane Fonds bij externe bijeenkomsten en relaties

Wie ben jij?

Je bent creatief, gedreven en besluitvaardig en weet hoe je een wervende boodschap zowel mondeling als schriftelijk centraal moet stellen. Met je gunfactor weet je mensen te raken en idealen te verbinden. Je neemt graag en gemakkelijk initiatief, bent goed in staat zelfstandig te werken, kunt uitstekend schakelen indien zich problemen of kansen voordoen en beschikt over een goede dosis doorzettingsvermogen. Je brengt analytisch vermogen mee, denkt in oplossingen en kan prettig samenwerken in een team. Ten slotte kun je je vinden in de 5 kernwaarden van het Liliane Fonds: gelijkwaardig, eenvoudig, eerlijk en duidelijk, betrokken en professioneel en continu verbeteren.

Wat neem je mee?

 • HBO werk- en denkniveau en minimaal 3 à 5 jaar ervaring met acquisitie en relatiemanagement
 • Bewezen succes in corporate partnerships, fondsenwerving of business development
 • Uitstekende vaardigheid in het onderhouden van (externe) contacten op diverse niveaus
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal
 • In bezit van rijbewijs B
 • Kennis van en affiniteit met ontwikkelingssamenwerking en affiniteit met het werk van het Liliane Fonds

Wat bieden wij?

 • salariëring op basis van schaal 10 (afhankelijk van kennis en relevante werkervaring vanaf € 2.850,- tot maximaal € 4.581,- bruto per maand bij een volledige werkweek, excl. 8% vakantietoeslag)
 • een jaarcontract met de intentie dit bij goed functioneren na 2 jaarcontracten om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd
 • een baan bij een betrokken en professionele internationale organisatie waarin snel geschakeld kan worden
 • veel zelfstandigheid en de ruimte om te ondernemen, strategieën te ontwikkelen en deze uit te voeren

Interesse?

Als je belangstelling hebt en je voldoet aan het profiel, dan ontvangen we graag uiterlijk vrijdag 4 september a.s. je gemotiveerde sollicitatie en curriculum vitae, die je per e-mail kunt sturen aan het team P&O (sollicitatie@lilianefonds.nl).  Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Kees Karstel, senior accountmanager bij het team Fondsenwerving, afdeling Communicatie & Fondsenwerving. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op maandag 14 of donderdag 17 september.

Het Liliane Fonds staat voor een inclusieve samenleving waarin iedereen mee kan doen. Dat zien we graag weerspiegeld in de samenstelling van ons personeelsbestand. We nodigen kandidaten met een beperking daarom nadrukkelijk uit om te solliciteren als zij zich herkennen in het profiel.

Een uitgebreid functieprofiel van deze functie is op aanvraag beschikbaar.

Meer dan 76.000 kinderen met een handicap kregen in 2019 steun van het Liliane Fonds en MIVA. We maken voor hen mogelijk wat voor ieder kind vanzelfsprekend zou moeten zijn en brachten een verandering op gang in hun leven. Een verandering die voor de meesten het verschil betekent tussen een leven in de marge en een leven met anderen en ruimte voor ontwikkeling.

Van alle kinderen met een handicap woont 80% in de armste delen van de wereld. Dat is geen toeval want zij hebben zelden toegang tot onderwijs, gezondheidszorg of de arbeidsmarkt. Zij worden ook belemmerd door maatschappelijke uitsluiting en stigma’s. Zo lijdt een handicap tot nog meer armoede en is de vicieuze cirkel gesloten.

Het Liliane Fonds en MIVA doorbreken die vicieuze cirkel en verbetert de levenskwaliteit en toekomstkansen van kinderen met een handicap. We maken hun leef-, speel- en leerwereld toegankelijker en dragen bij aan een samenleving waarin ze kunnen meedoen.Dit doen we altijd samen met lokale partners, die de situatie ter plekke kennen en het netwerk hebben om deze hulp zo goed mogelijk te bieden.

Op ons kantoor in ‘s-Hertogenbosch werken voor het Liliane Fonds en MIVA samen ruim 85 medewerkers in dienstverband en ruim 105 vrijwilligers. Sinds 2018 vormen Liliane Fonds en MIVA een personele unie.

Relatiemanager Stichtingen en Vermogensfondsen

Het helpen van mensen in nood om de hoek – en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt dát is waar het Rode Kruis voor staat. Dit doen wij door het vergroten van de weerbaarheid van mensen zodat zij zichzelf en anderen helpen in noodsituaties en door het bieden van noodhulp en het vergroten van de hulpvaardigheid en hulpbereidheid. Het NRK verleent in Nederland samen met meer dan dertigduizend vrijwilligers Noodhulp, Evenementenhulp, Eerste Hulp(onderwijs).

We werken vanuit zeven grondbeginselen: menslievendheid; onpartijdigheid; neutraliteit; onafhankelijkheid; vrijwilligheid; eenheid; algemeenheid.

Het team Stichtingen en Vermogensfondsen (onderdeel van het cluster Marktontwikkeling & Fondsenwerving werft steun bij Vermogensfondsen, Christelijke Instellingen en Serviceclubs en gaat duurzaam partnerships aan ter ondersteuning van de lokale, nationale en internationale programma’s van het Rode kruis. In verband met het vertrek van een van onze collega’s, zijn we op zoek naar een

Relatiemanager Stichtingen en Vermogensfondsen

32 uur per week

Plaats in de organisatie:

De relatiemanager Stichtingen en Vermogensfondsen rapporteert aan het hoofd van het team Stichtingen en Vermogensfondsen

Doel van de functie

Als relatiemanager is het jouw belangrijkste uitdaging om Stichtingen en Vermogensfondsen als partner duurzaam te betrekken bij en te verbinden aan de missie en de Lokale projecten van het Rode Kruis

Kerntaken

 • Realiseren van prospectanalyses van potentiële lokale/nationale fondsen/subsidiegevers ten behoeve van projecten van de districten van het Rode Kruis.
 • Onderhouden van relaties met bestaande fondsen/subsidiegevers om de inkomsten via deze kanalen duurzaam te verhogen c.q. verduurzamen.
 • Verbinden van een nieuw duurzaam relatienetwerk met kennis en zicht op huidige en toekomstige samenwerking met districten van het Rode Kruis.
 • Realiseren van concrete projectvoorstellen naar tevredenheid van bestaande en potentiële fondsen/subsidiegevers met oog voor detail.
 • Intern relatiebeheer met beroepskrachten en vrijwillige bestuurders van Rode Kruis districten en onderliggende afdelingen.
 • In nauwe samenwerking met interne projectpartners van districten werken aan de ontwikkeling van op maat gesneden proposities vanuit de strategie van het Rode Kruis.
 • Versturen en bewaken van algemene updates en relevante informatie t.b.v. de bestaande relaties.
 • Informeren van de relaties over de voortgang van door hen gesteunde projecten en het bewaken van de streefnormen en data van het rapportage proces.
 • Actieve betrokkenheid bij de realisatie van jaarlijks terugkerende activiteiten en evenementen van het team Stichtingen en Vermogensfondsen.
 • Uiteenlopende werkzaamheden t.a.v. digitaal fondsenwervend platform voor districten, CRM, bedankproces, actualiseren informatie internet/intranet, Vervanging bij afwezigheid.

Functie-eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ruime ervaring met relatiebeheer en fondsenwerving bij lokale en nationale Vermogensfondsen;
 • Ervaring in het werken bij een organisatie met een verenigingsstructuur is een pré’
 • Kennis en ervaring met projectmanagement;
 • Affiniteit met Noodhulp en preventie op noodhulp;
 • Je hebt ervaring en affiniteit met het werken in een verenigingsstructuur en samenwerken met vrijwilligers;
 • Je bent nauwkeurig, accuraat en gestructureerd; je werkt graag samen en bent een echte verbinder;
 • Je bent resultaatgericht en vindt het prettig om te werken met targets;
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Nederlands en
   Engels);
 • In staat om een vertaalslag te maken tussen hulpverleningspraktijk en de wensen en doelstellingen van de relaties.
 • Competenties:
  algemeen: resultaatgericht, klantgericht, samenwerken, initiatief, plannen
  functie specifiek: ondernemerschap, flexibel 

Het Rode Kruis zoekt medewerkers met talent en uitstekende competenties voor een functie en laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd.

Wij bieden:

Een flexibele en mensgerichte werkomgeving met ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Salariëring vindt plaats volgens salarisschaal 10/11 van de CAO van het NRK afhankelijk van opleiding en ervaring (min. € 3.028,40 tot max.€ 4.401,78 per maand bij een fulltime dienstverband van 40 uur per week).

Reacties:

Je motivatiebrief en cv  gericht aan Joost Jaspers (personeelsadviseur) ontvangen we graag uiterlijk 13 augustus 2020 via https://werkenbij.rodekruis.nl/nl/Vacancy/Postulate/164276

Voor nadere informatie over de functie kun je terecht bij Sylvia Guldenmundt (hoofd Stichtingen en Vermogensfondsen) telefoon: 06-12987609.

Een online assessment kan onderdeel uitmaken van het selectieproces.

Kijk voor meer Informatie over het werk van het Rode Kruis op  www.rodekruis.nl. Het NRK op facebook: Facebook.com/rodekruis en Twitter: Twitter.com/rodekruis.

Acquisitie op deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Senior Projectleider Vakmanschap

Het hart van het Nederlands Jeugdinstituut (NJi) ligt bij het verbeteren van het leven van kinderen, jongeren en hun opvoeders. Het gebruiken van de juiste kennis is daarbij belangrijk. Het NJi is het kenniscentrum dat actuele kennis over jeugd, vakmanschap en de organisatie van het jeugdveld verzamelt, verrijkt, duidt en deelt. Zo dragen wij bij aan een veiliger, gezonder en kansrijker leven van kinderen, jongeren en hun opvoeders.

Wij zijn per direct op zoek naar een

Senior Projectleider Vakmanschap

(32 uur)

We zoeken een ervaren projectleider die het Programma Richtlijnen jeugdhulp en jeugdbescherming (www.richtlijnenjeughulp.nl) kan leiden. In dit dynamische programma richten collega’s van het NJi en de beroepsverenigingen NIP, NVO en BPSW zich op de ontwikkeling en herziening van richtlijnen. Het programma stimuleert en ondersteunt ook het gebruik van richtlijnen in de praktijk, bijvoorbeeld door het organiseren van landelijke netwerkbijeenkomsten en door het ontwikkelen van implementatietools. Jij stuurt het programmateam aan.

Je weet je weg te vinden in complexe en dynamische samenwerkingen, zowel intern als extern. Je kunt snel schakelen tussen verschillende mensen, organisaties en de diverse belangen die zij hebben. Je verbindt mensen en daarbij houd je het perspectief van professionals helder voor ogen. Je hebt affiniteit met kennis over wat werkt in het brede jeugdveld en kan de verbinding leggen tussen de richtlijnen en andere relevante kennisbronnen (zoals de Databank Effectieve Jeugdinterventies).  

Richtlijnen bestaan nu tien jaar voor het beroepsveld van jeugdhulp en jeugdbescherming. Het programma staat en is toe aan een nieuwe fase. In die nieuwe fase ga je als projectleider zorg dragen voor het bestendigen van wat in tien jaar is opgebouwd én ga je leiding geven aan vernieuwing, zodat de kennis nóg beter toepasbaar is.

Je start bij ons als projectleider van het programma Richtlijnen jeugdhulp en jeugdbescherming. Afhankelijk van jouw ervaring, competenties en wensen kijken we samen in welke projecten je verder nog een bijdrage kunt leveren, als projectleider of als adviseur.

Functie-eisen:

 • WO opleiding (gedragswetenschappen, onderwijskunde, bestuurskunde).
 • Minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider of programmamanager.
 • Kennis van leren, professionaliseren, veranderen, implementeren.
 • Kennis van innovatieve vormen van kennisoverdracht.
 • Ervaring met strategisch, tactisch en operationeel denken en handelen.
 • Ervaring met programmatisch werken en complex projectmanagement, bij voorkeur in een netwerk.
 • Ervaring met het inspireren en aansturen van een projectteam.

Competenties:

 • Ondernemend
 • Resultaatgericht
 • Omgevingsbewust
 • Besluitvaardig
 • Creatief

Het maakt ons niet uit waar je bent geboren, wat je gelooft of van wie je houdt, wél of je maatschappelijk betrokken bent. Samen met je collega’s in de vakgroep Vakmanschap & Professionalisering ontwikkel je de benodigde expertise voor het NJi. Je draagt  bij aan een lerende teamcultuur, onder andere door het geven en ontvangen van feedback. Het NJi hecht eraan dat je ook jezelf gedurende jouw dienstverband blijft ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een functie voor 32 uur per week voor de duur van ten minste één jaar. Het salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 5.225,- bruto per maand (senior medewerker inhoud 2, schaal 11) bij een volledig dienstverband van 36 uur per week. Het Nederlands Jeugdinstituut volgt de CAO Sociaal Werk.

Informatie en Sollicitatie

Je kunt uw sollicitatie met curriculum vitae uiterlijk 23 augustus indienen via de knop Solliciteren op de website: www.werkenbijhetnji.nl. Inlichtingen over het NJi, de functie en de vakgroep zijn verkrijgbaar bij Karlijn Stals, tel. 030 – 2306589 (leidinggevende vakgroep Vakmanschap en Professionalisering) tot 31 juli en bij Marianne Berger, tel. 030 – 2306532 (senior adviseur/projectleider) vanaf 31 juli.

De eerste ronde gesprekken plannen we op woensdag 2 en donderdag 3 september. De tweede ronde op donderdag 10 september.

We geven de voorkeur aan een gesprek op locatie. Vanzelfsprekend nemen we daarbij de nodige richtlijnen voor afstand en hygiëne in acht. Mocht je vanwege klachten of kwetsbaarheid voorkeur hebben voor een digitaal gesprek, dan maken we hier afspraken over. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Medewerkers Callcenter Hulplijn

Het helpen van mensen in nood om de hoek – en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt dát is waar het Rode Kruis voor staat.

Dit doen wij door het vergroten van de weerbaarheid van mensen zodat zij zichzelf en anderen helpen in noodsituaties en door het bieden van noodhulp en het vergroten van de hulpvaardigheid en hulpbereidheid. Het Rode Kruis verleent in Nederland samen met meer dan dertigduizend vrijwilligers Noodhulp, Evenementenhulp, Eerste Hulp(onderwijs) , Burgerhulp en is dé verbinder op het gebied van Zelfredzaamheid tussen het (lokale) zorg- en veiligheidsdomein.

Het Rode Kruis speelt tijdens de COVID-19 crisis een belangrijke ondersteunende rol, onder andere door het openstellen van de Rode Kruis Hulplijn. Hiervoor zijn we tijdelijk op zoek naar twee

Medewerkers Callcenter Hulplijn

24 uur p/w

Plaats in de organisatie:

Als Medewerker Callcenter Hulplijn werk je binnen het team Contact Center, waar ook de Receptie onder valt. Het Contact Center valt onder de afdeling Communicatie, wordt aangestuurd door de Teamleider Contact Center en je werkt samen met de Coördinator Hulplijn en zes collega’s.

Doel van de functie:

Je bent klantvriendelijk, oplossingsgericht en accuraat. Je bent een flexibele en communicatief vaardige collega die een tandje harder loopt als de (nood)situatie daarom vraagt. Het is belangrijk dat je je communicatiestijl aanpast aan de gesprekspartner qua emotie, lading en inhoud van het gesprek. Je bent kundig in het geven en ontvangen van feedback en het delen van informatie met betrokkenen. In overleg met de Teamleider Contact Center stem je je dagelijkse taken af.

Functie-eisen:

 • Je hebt MBO+ werk- en denkniveau of een opleiding in de richting van hulp- of dienstverlening en 3-5 jaar werkervaring.
 • Je hebt ervaring met telefonisch en online hulpverlening.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, kennis van een derde taal is een pré.
 • Jouw communicatieve vaardigheden en empathie zorgen ervoor dat je vlot contact legt en snel inzicht kunt verwerven in complexe problematieken.
 •  Je kan professioneel handelen met betrekking tot de emoties van de hulpvrager en grenzen stellen aan dienstverlening.
 • Je kunt goed in teamverband werken, feedback geven en ontvangen.
 • Je kennis van het Microsoft Office 365 pakket is uitstekend en je maakt je nieuwe informatie snel eigen.

Wij bieden : 

Een flexibele en mensgerichte werkomgeving met ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

Salariëring vindt plaats volgens salarisschaal 7 van de CAO van het NRK afhankelijk van opleiding en ervaring (min. € 2.263,61 tot max. € 2.844,71 bruto per maand bij een fulltime (40 uur) dienstverband).

Het Rode Kruis zoekt medewerkers met talent en uitstekende competenties voor een functie en laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd.

Reacties: Je motivatiebrief en cv gericht aan (Jeneth Santoe) ontvangen we graag vóór 3 augustus via de sollicitatielink https://werkenbij.rodekruis.nl/nl/Vacancy/Postulate/162753

Voor nadere informatie over de functie kun je terecht bij Faiza el Khayari, felkhayari@redcross.nl  of 06-23971623

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Teamleider Opleiding & Training

Het helpen van mensen in nood om de hoek – en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt dát is waar het Rode Kruis voor staat. Dit doen wij door het vergroten van de weerbaarheid van mensen zodat zij zichzelf en anderen helpen in noodsituaties en door het bieden van noodhulp en het vergroten van de hulpvaardigheid en hulpbereidheid. Het Nederlandse Rode Kruis verleent in Nederland samen met meer dan dertienduizend vrijwilligers Noodhulp, Evenementenhulp, Eerste Hulp(onderwijs), Burgerhulp en helpen we mensen met het voorbereiden op en voorkomen van noodsituaties.

Ook internationaal maken wij mensen in nood, die kwetsbaar zijn voor en/of blootgesteld zijn aan natuurrampen of crisis, weerbaarder door het bieden van integrale humanitaire hulp.

We werken vanuit zeven grondbeginselen: menslievendheid; onpartijdigheid; neutraliteit; onafhankelijkheid; vrijwilligheid; eenheid; algemeenheid.

De afdeling Opleidingen & Training is verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de juiste opleidingen voor onze vrijwilligers zodat zij de hulpverleningsactiviteiten adequaat kunnen uitvoeren. 

Voor het team zijn we op zoek naar een

Teamleider Opleiding & Training

28 per week

Plaats in de organisatie

De teamleider Opleiding & Training (O&T)  geeft leiding aan de beroepskrachten in het team O&T, zo’n 7 medewerkers, en rapporteert aan de directeur Nationale Hulp & Verenigingsmanagement.

Standplaats

Den Haag

Functie-inhoud

Als teamleider O&T ben jij de regisseur van onze opleidingsactiviteiten voor vrijwilligers. Je neemt verbeterinitiatieven, stimuleert je teamleden en werkt samen in projecten. Je bent in staat om in een complexe en veranderende omgeving met verschillende belangen een goede modus te vinden. Je werkt hiervoor intensief samen met de collega’s in de districten, de teamleiders en hoofden binnen het cluster nationaal en Informatiemanagement. Bijvoorbeeld bij de implementatie en adoptie van het nieuwe leermanagementsysteem (LMS).

Verantwoordelijkheden en kerntaken

 • Opzetten, implementeren en beheren van een toekomstbestendige opleidingsstrategie voor vrijwilligers.
 • Ontwikkelen en uitvoeren van verbeterinitiatieven en projecten.
 • Zorgen voor optimale communicatie naar de vereniging en vrijwilligers m.b.t. O&T.
 • Je heb zo’n zeven direct reports.

Functie-eisen

 • Minimaal 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Aantoonbare ervaring met opleiding en training.
 • Denk- en werkniveau op HBO/WO-niveau.
 • Leidinggevende ervaring.

Je bent een optimistische en professionele gesprekspartner en collega. Je bent daadkrachtig, ondernemend en in staat om diverse project tegelijk op te zetten en uit te voeren.

Het Rode Kruis zoekt medewerkers met talent en uitstekende competenties voor een functie en laat zich niet leiden door culturele achtergrond, fysieke beperkingen, genderidentiteit, geloofsovertuiging, geaardheid of leeftijd.

Wij bieden

Een flexibele en mensgerichte werkomgeving met ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Salariëring vindt plaats volgens salarisschaal 12 van de CAO van het Nederlandse Rode Kruis afhankelijk van opleiding en ervaring (min. € 3.789,97 tot max. € 5.057,13 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 40 uur per week).

Reacties

Je motivatiebrief en cv gericht aan Joost Jaspers, P&O adviseur, ontvangen we graag uiterlijk 4 augustus 2020 via https://werkenbij.rodekruis.nl/nl/Vacancy/Postulate/163427

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Kirsten Wegman (teamleider O&T a.i.) via 06-46092275.

Een online assessment kan onderdeel uitmaken van het selectieproces.

Kijk voor meer Informatie over het werk van het Rode Kruis op www.rodekruis.nl. Het NRK op facebook: Facebook.com/rodekruis en Twitter: Twitter.com/rodekruis

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Coördinator Communicatie & Fondsenwerving

Het verminderen van de gevolgen van noodsituaties, het versterken van zelfredzaamheid en het vergroten van respect en hulpbereidheid dát is waar het Nederlandse Rode Kruis (NRK) voor staat. Het NRK verleent in Nederland samen met meer dan dertigduizend vrijwilligers Noodhulp, Evenementenhulp, Eerste Hulp(onderwijs) en Goed Voorbereid activiteiten. Ook internationaal levert het NRK een actieve bijdrage na rampen en conflicten. Dit doen wij in de vorm van het sturen van specialisten, goederen of geld.


We werken vanuit zeven grondbeginselen: menslievendheid; onpartijdigheid; neutraliteit; onafhankelijkheid; vrijwilligheid; eenheid; algemeenheid.

Het district Kennemerland van het Rode Kruis, dat bestaat uit de afdelingen Haarlem, Haarlemmermeer, IJmond en Zandvoort zoekt een:

Coördinator Communicatie & Fondsenwerving

(24 uur per week, standplaats Haarlem)

Positie in de organisatie

De coördinator rapporteert aan de Vrijwilligersmanager. Als coördinator werk je samen met beroepskrachten en vrijwilligers van district Kennemerland en van afdeling Haarlem. Ook werk je samen met de beroepskrachten van de clusters Communicatie en Marktontwikkeling & Fondsenwerving op het Verenigingskantoor. Op dit moment zijn er circa 5 beroepskrachten en 400 vrijwilligers binnen district Kennemerland.

Doel en verantwoordelijkheden van de functie

(alle taken en verantwoordelijkheden hebben betrekking op het district Kennemerland en afdeling Haarlem)

 • Coördineren van- en in grote mate zelf uitvoering geven aan- alle activiteiten met betrekking tot: Opstellen, uitvoeren en bewaken van de jaarplannen en begrotingen m.b.t. Communicatie en Fondsenwerving en rapportages hierover verzorgen richting de Vrijwilligersmanager;
 • Communicatie: intern- & extern communicatieplan opstellen, coördinatie van- en medewerking geven aan- de uitvoering van het plan (incl. pers, social media en website) en bewaking van de huisstijl;
 • Fondsenwerving: Fondsenwervingsplan bijwerken en uitvoeren; relatiemanagement en netwerkuitbreiding mede realiseren;  opstellen van lokale vermogensfonds-aanvragen en subsidieaanvragen i.s.m. de coördinatoren hulpverlening en het cluster marktontwikkeling & fondsenwerving; sales ondersteuning geven aan hulpverleningsactiviteiten, signaleren en creëren van fondsenwervingskansen en deze benutten.

Functie-eisen:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Affiniteit met vrijwilligers(werk) en bekend met verenigingsstructuren;
 • Kennis en ervaring in communicatie en fondsenwerving, en met vertaling van beleid naar de praktijk;
 • Goede representatieve- en netwerk vaardigheden: het kunnen opbouwen van een (zakelijk)netwerk en met creativiteit werven van de benodigde middelen;
 • Bereidheid om buiten kantoortijden activiteiten of vergaderingen bij te wonen;
 • Ervaring met Perfectview of een vergelijkbaar pakket.

Voor deze functie zoeken we iemand die:

 • Enthousiast, representatief, inspirerend, creatief en zorgvuldig is;
 • Iemand die motiveert, relativeringsvermogen heeft en een teamplayer is;
 • Aandacht heeft voor de persoon van de vrijwilliger;
 • Resultaat gericht is en gewend is om met financiële targets te werken;
 • In een matrixorganisatie goed gevoel heeft voor de diverse belangen;
 • Zowel intern als extern het beleid, de strategie en de grondbeginselen van de vereniging uitdraagt en het Nederlandse Rode Kruis vertegenwoordigt;
 • Die ervaring heeft in het onderhouden van grote en middelgrote prospects, een netwerk in de regio is een pré.

Wij bieden: 

Een flexibele en mensgerichte werkomgeving met ruimte voor initiatief en ontwikkeling.

Salaris conform schaal 10  van de CAO NRK afhankelijk van opleiding en ervaring (min. € 3.028,40 tot max. € 3.849,48 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 40 uur per week).

Aanstelling is voor de duur van een jaar met mogelijkheid tot verlenging.

Interesse?

Stuur je motivatie + cv gericht aan Vera Beijer uiterlijk 31 juli 2020 via https://werkenbij.rodekruis.nl/nl/Vacancy/Postulate/163228

Voor informatie over de functie kan contact worden opgenomen met Nynke Smit-Berenden via nsmit-berendsen@redcross.nl

 Een online assessment kan onderdeel uitmaken van het selectieproces.

Kijk voor meer informatie over het werk van het Rode Kruis op  www.rodekruis.nl en www.rodekruis.tv. Het NRK op facebook: Facebook.com/rodekruis en Twitter: Twitter.com/rodekruis

Acquisitie op deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Beleidsmedewerker Noodhulp Nationaal

Het helpen van mensen in nood om de hoek – en ver weg, vanuit ons hart en met de mouwen opgestroopt. Dát is waar het Rode Kruis voor staat.

Dit doen wij door het vergroten van de weerbaarheid van mensen zodat zij zichzelf en anderen helpen in noodsituaties. Daarnaast bieden wij noodhulp en vergroten we de hulpvaardigheid en hulpbereidheid. Het Rode Kruis helpt in Nederland samen met meer dan twintigduizend vrijwilligers Noodhulp, Evenementenhulp, Eerste Hulp (onderwijs) en Burgerhulp. Wij zijn dé verbinder op het gebied van zelfredzaamheid tussen het (lokale) zorg- en veiligheidsdomein. Ook internationaal maken wij mensen in nood, die kwetsbaar zijn voor en/of blootgesteld zijn aan natuurrampen of crisis, weerbaarder door het bieden van integrale humanitaire hulp.

Naast onze reguliere ‘noodhulp’ verlening hebben we tijdens de COVID-crisis opnieuw aangetoond dat we er toe doen. De komende maanden zal een groot deel van het werk nog steeds in het teken van de hulpverlening bij deze crisis staan.

We werken vanuit zeven grondbeginselen: menslievendheid; onpartijdigheid; neutraliteit; onafhankelijkheid; vrijwilligheid; eenheid; algemeenheid.

De hulpverlening in Nederland is georganiseerd in 23 districten met op het Verenigingskantoor het beleidsteam Noodhulp Nationaal. Binnen deze afdeling zijn we per direct op zoek naar een:

Beleidsmedewerker Noodhulp Nationaal

(26 uur per week; standplaats Den Haag)

Wie zoeken we?

Voor de functie zoeken wij iemand die passie heeft om in te spelen op de behoefte van interne klanten; Accounthouders, Beleidsadviseur, Coördinatoren Noodhulp, Hoofden Bevolkingszorg en Noodhulpteams. Daarnaast wil jij graag werken bij een organisatie die maatschappelijk relevant is. Je denkt en werkt op tenminste hbo-niveau en kunt dit aantonen met een relevant diploma. Ook het samenwerken met een team van zowel in- en externen behoort tot jouw kwaliteiten. Een idee oppakken en succesvol realiseren is aan jou toevertrouwd.

Plaats in de organisatie:

Het beleidsteam Noodhulp Nationaal richt zich met de Noodhulpteams, Bevolkingszorg en Ready2Help op de hulpverlening bij rampen en grootschalige incidenten en werkt nauw samen met de Coördinatoren Noodhulp, Hoofden Bevolkingszorg en Hoofden Noodhulpteams in het land.

Je rapporteert aan het Hoofd van de afdeling Noodhulp Nationaal en wordt afhankelijk van het onderwerp rechtstreeks aangestuurd door één van de Accounthouders of Beleidsadviseur.

Functie-inhoud

 • Je bent onderdeel van het beleidsteam Noodhulp Nationaal.  
 • Je hebt ervaring met leiden van of deelnemen aan projecten, opstellen van beleid en werken met vrijwilligers, bij voorkeur binnen het veiligheidsdomein (bijvoorbeeld crisisbeheersing, rampenbestrijding of openbare orde en veiligheid).
 • Je ontwikkelt en onderhoudt samen met collega’s het landelijk kwaliteitsmanagementsysteem voor onze Bevolkingszorg en Noodhulpteams. Je ondersteunt bij het evaluatie en verbeterproces rondom inzetten en oefeningen van deze teams.
 • Je organiseert bijeenkomsten specifiek voor de Hoofden van Bevolkingszorg en de Noodhulpteams.
 • Je ondersteunt in de beheerdersrelatie met het Instituut Fysieke Veiligheid rondom de voertuigen van de Noodhulpteams.
 • Je onderhoudt, in afstemming met de Accounthouders, contacten met externe stakeholders, zoals partners in het veiligheidsdomein en de zorgsector.
 • Je neemt deel aan (deel)projecten binnen organisatie brede projecten en geeft, waar nodig, leiding aan kleine tot middelgrote projecten binnen de afdeling.
 • Je fungeert als inhoudelijke en procesmatige sparringpartner binnen het beleidsteam Noodhulp Nationaal.
 • Er bestaat een mogelijkheid, als je profiel goed aansluit, om onderdeel te worden van een pool van Crisiscoördinatoren, waarbij je ca. 6 keer per jaar piketdienst draait en inzetten coördineert.

Functie-eisen

 • Je hebt een hbo-diploma, bij voorkeur bestuurskunde, organisatiekunde of integrale veiligheid/veiligheidskunde.
 • Je onderschrijft de grondbeginselen van het Rode Kruis.
 • Je bent een enthousiaste en dynamische verbinder.
 • Je bent een snelle aanpakker met oog voor detail en kwaliteit.
 • Je Nederlandse taal- en schrijfvaardigheid is uitstekend.
 • Je communicatieve vaardigheden zijn goed, zowel schriftelijk als mondeling.
 • Je hebt lef en bent een teamspeler, je werkt goed samen en kunt ook zelfstandig functioneren.
 • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt kennis van en ervaring met Microsoft Teams, Sharepoint en overige Microsoft applicaties.
 • Je hebt aantoonbare ervaring in projectmanagement.

Wij bieden:

Een flexibele en mensgerichte werkomgeving met ruimte voor initiatief en ontwikkeling. Salaris conform schaal 11 afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring volgens de CAO van het NRK (min. € 3.327,27 tot max. € 4.401,78 ) o.b.v. een fulltime dienstverband van 40 uur per week.

De functie is voorlopig bedoeld voor de duur vaneen jaar is met mogelijkheid tot verlenging.

Reacties:

Je motivatiebrief en cv gericht aan Vera Beijer ontvangen we graag uiterlijk 30 juli 2020 via https://werkenbij.rodekruis.nl/nl/Vacancy/Postulate/163150

Voor nadere informatie kan je contact opnemen met Arnold van de Werff, Senior Beleidsadviseur Noodhulp Nationaal (06-10278822 of AvanderWerff@redcross.nl)

Er vinden twee gesprekken plaats op maandag 17 en dinsdag 18 augustus 2020. Graag hiermee rekening houden. Mogelijk zal dit plaatsvinden via een videocall i.v.m. de corona-virus maatregelen.

Een online assessment kan deel uitmaken van het selectieproces.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Relatiebeheerder Major Donors

Kansfonds is hét fonds dat mensen helpt omzien naar de kwetsbaren in de samenleving. Met een team van 20 mensen steunen we ruim 500 kansrijke initiatieven per jaar die kwetsbare mensen helpen om hun situatie te doorbreken. En die zijn opgezet door betrokken mensen die iets willen doen voor de ander. Dat doen we onder andere met giften van betrokken medemensen. Het katholiek sociaal denken is daarbij onze inspiratiebron. Zo zorgen we met elkaar voor een samenleving waarin plaats is voor íedereen. Kijk voor meer informatie op www.kansfonds.nl

Relatiebeheerder major donors (24 uur)

Binnen de afdeling Fondsenwerving & Communicatie is er een vacature voor een relatiebeheerder major donors. Jouw hoofdtaak is het onderhouden van bestaande major donor relaties en het vorm geven aan afspraken met nieuwe major donors. Je bewaakt de voortgang van de contacten en betrekt collega’s bij de uitvoering en voortgang van gemaakte en nieuwe afspraken. Je bent servicegericht, hebt voldoende juridisch kennis en hebt oog voor een zorgvuldige afhandeling. In deze functie werk je nauw samen met de directeur, projectadviseurs en de senior marketeer. Organisatorisch val je onder het hoofd Fondsenwerving & Communicatie.

Wat doet een relatiebeheerder major donors?

Een greep uit jouw werkzaamheden:

 • Op persoonlijke en gestructureerde wijze onderhouden van het bestaande relatienetwerk van vermogende particulieren, familie- en vermogensfondsen en ordes en congregaties.
 • Je stelt de contracten en overeenkomsten op en zorgt voor een zorgvuldige afhandeling en opvolging.
 • Je ben het eerste aanspreekpunt voor onze huidige major donors.
 • Je betrekt de directie en inhoudelijke medewerkers bij de uitvoering van grote giftenwerving. Hierbij ben jij de ‘spin in het web’ die de voortgang van contacten bewaakt.
 • Je levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de fondsenwerving binnen Kansfonds.

Welke ervaring en kennis neem je mee?

 • Een relevante opleiding op HBO of universitair niveau.
 • Je hebt ervaring in het relatiebeheer van major donors.
 • Werkervaring binnen de goede doelen en/of vermogensfonds sector is een voorwaarde.
 • Je hebt voldoende juridische kennis om gedegen contracten en overeenkomsten op te stellen.
 • Je hebt aantoonbare vaardigheden om een eigen relatienetwerk te onderhouden.
 • Strategisch werk- en denkvermogen.
 • Een proactieve, zelfstandige en flexibele werkhouding.
 • Je herkent je in de kerncompetenties van Kansfonds: versterkend, zorgvuldig, initiatiefrijk en oprecht.
 • Affiniteit met het katholiek sociaal denken is een pre.

Wat bieden wij?

 • De mogelijkheid om een belangrijke bijdrage te leveren aan een samenleving waarin mensen omzien naar elkaar.
 • Een unieke zelfstandige functie met veel speelruimte bij een ambitieuze organisatie in ontwikkeling, zeer actief in een breed sociaal maatschappelijk werkveld.
 • Een hecht team van enthousiaste en betrokken collega’s die werken vanuit hoofd én hart.
 • Een salaris van € 2599 tot € 3965 per maand op basis van 36 uur (schaal G CAO voor het Omroeppersoneel) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een eindejaarsuitkering en een uitstekende pensioenregeling bij PNO Media.

Enthousiast over deze functie? Stuur dan zo snel mogelijk een motivatiebrief met CV per e-mail naar sollicitatie@kansfonds.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Huntjens (hoofd Fondsenwerving & Communicatie): k.huntjens@kansfonds.nl of met Henriëtte Hulsebosch (Directeur) h.hulsebosch@kansfonds.nl op telefoonnummer (035)624 96 51.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

Tech Lead

The Netherlands Red Cross helps to strengthen resilience of vulnerable people exposed to hazards and crisis situations and we respond to disasters and conflicts to save lives and alleviate suffering. In the Netherlands we do this with more than thirty thousand volunteers and internationally through technical assistance, supplies and financial aid. Together we act before, during and after natural and man-made disasters to meet the needs and to improve the lives of vulnerable people.

We do this without regards to nationality, race, religious beliefs, class or political opinion. Our seven principles guide our humanitarian work: humanity, impartiality, neutrality, independence, voluntary service, unity and universality.

510 is the data initiative of the Netherlands Red Cross. Our vision is that smart use of data will help towards faster, higher quality and more (cost) effective humanitarian aid at a global level. The 510 initiative was established early 2016 and has grown since into a team of 23 core and project staff, 20 students and 50 volunteer data experts with diverse backgrounds. The team is developing data and digital solutions for humanitarian aid. Our main results are published on 510.global.

510 is looking for a

Tech Lead

24 hours a week for the duration of 6-8 months (the Hague + remotely)

Purpose of the position

The Tech Lead oversees and guides a development team to deliver digital solutions for humanitarian preparedness and response. The Tech Lead designs and takes the technical decisions within the team (software architecture). The Tech Lead performs the role of Scrum Master, to ensure the team is focused on delivering the solution. The Tech Lead prepares the DevOps environment for the solution, to ensure its operational to be delivered in pilots and small-scale deployments.

The Project: 121

510 is researching and developing a system to improve current cash-based assistance in humanitarian aid. We develop a system with a digital identity and cash wallet that can be used to transfer money faster to those affected in a disaster area. With this money, those affected can purchase necessities like food, water and other relief goods. The focus of the research is how technology can make these cash distributions fast, safe and fair. The use of technology can, among other things, reduce the logistical challenges where cash distributions are involved. In parallel, the use of technology has the potential to lower overhead costs and accelerate the aid process. As each digital wallet could be linked to an individual, it will be easier to see who has or has not received aid.

Position within the project

The Tech Lead works in collaboration with the UX designer and the internal and external developers in the project and reports to the Project Manager who is also the Product Owner.

Impact of your work

Your work will directly impact the ease of which people affected can receive cash-based assistance around the world. The front-end your team develops will help donors and people in need to send cash where needed. The 121 platform will be used across many cultures and disasters.

Tasks

 • Maintain the software architecture documentation: Deliver activity diagrams, sequence diagrams and component diagrams based on the software requirements.
 • Scoping and designing integration with pay-in and pay-out providers
 • Setting up the DevOps environment for the 121 pilots
 • Ensure software meets all requirements of quality, security, modifiability, extensibility etc.
 • Plan and participate in technical pilots
 • Approve final product before launch
 • Facilitate the team with the Scrum process, like: Sprint Planning, Daily Scrum, Sprint Review, Sprint Retrospective, Refinements, Definition of Ready and Definition of Done.
 • Support the Product Owner with maintaining the Product Backlog and creating Product Roadmaps.

Minimum Qualifications

 • Fluent Dutch and English, preferably living in the Netherlands
 • BSc in computer science, information technology or other relevant field.
 • At least 3 years of experience building enterprise-grade software solutions in a back-end role.
 • At least 2 years of experience designing software architecture for enterprise grade solutions.
 • At least 2 years of experience leading software development projects.
 • At least 1 year of experience as a scrum master.

Skills and experience

 • Excellent knowledge of software applications design and architecture
 • Excellent knowledge of UML and other modelling methods.
 • Strong experience with up-to-date knowledge in building backend APIs.
 • Experience working in different SDLCs and Scrum process.
 • Experience with continuous delivery/continuous deployment concepts and toolchains.
 • Experience with Docker, Git.
 • Familiarity with HTML/CSS, UI/UX design
 • Understanding of software quality assurance principles

Desirables

 • Good understanding of how self-sovereign identities, DIDs and credentials work.
 • Exposure to Hyperledger Indy.
 • Experience with microservices architecture.
 • Familiarity with Ionic/Cordova.
 • Experience with Microsoft Azure, Azure DevOps, Azure Boards.
 • Experience with Sparx Systems Enterprise Architect

Competencies

 • Accurate
 • Decisiveness
 • Negotiation
 • Structure
 • Analyzing and judging
 • Listening skills
 • Organizational sensitivity

What we offer

A flexible and social working environment with room for initiative and personal development. Salary is set at scale 11, dependent upon education and relevant professional experience (min. € 3.327,27 and max. € 4.401,78 gross based on fulltime position).

We are also offer to receive offers from independent consultants that match the profile.

Applications:

Please send a letter of motivation, examples of your work (e.g. Github Repository) and CV in English as soon as possible, but no later than July 19th, with reference to Sophia van Maanen and using the online application tool: https://werkenbij.rodekruis.nl/nl/Vacancy/Postulate/162579. The selection procedure will start as soon as a suitable candidate has applied.

For further information on the position please contact Maarten van der Veen at mvanderveen@redcross.nl

An assessment and reference check are part of the selection procedure.

For more information on the work of NLRC, check www.rodekruis.nl en www.rodekruis.tv , facebook: Facebook.com/rodekruis or Twitter: Twitter.com/rodekruis

Acquisition for this vacancy will not be appreciated

Online marketeer

Milieudefensie werkt aan één van de grootste problemen van nu: klimaatverandering. Ons doel is om groene alternatieven bereikbaar te maken voor iedereen. Als het aan Milieudefensie ligt wordt onze leefomgeving gezonder en duurzame energie goedkoper, eten we eerlijk voedsel en hebben we volop groene banen. Dat lukt alleen als iedereen meedoet. Ook grote bedrijven. We proberen zoveel mogelijk mensen te activeren om dat voor elkaar te krijgen.

Ben jij een bevlogen online marketeer en heb je ruime ervaring met e- mailmarketing? Dan zijn we op zoek naar jou!

We hebben per 1 augustus 2020 een vacature voor de functie van:

Online marketeer

voor 0,8 fte (30 uur per week) voor 6 maanden, met mogelijke uitbreiding naar 12 maanden.

Wat ga je doen?

 • Je neemt werk over van onze e-mailmarketeer, die zich gaat storten op de marketing automation en vervanging van het e-mailsysteem. Jij zorgt voor de e-mailcommunicatie van onze campagnes, die zich dit najaar richten op het winnen van de klimaatzaak tegen Shell en de verkiezingen in maart 2021.
 • Je ondersteunt onze campagneteams en fondsenwervers met wervende online acties om bij te dragen aan onze resultaten.
 • Je zorgt dat leden en donateurs zich nóg meer betrokken voelen bij onze organisatie. Dat doe je door strategisch mee te denken over de inzet van de online kanalen voor onze campagnes en activiteiten.

Jouw taken en verantwoordelijkheden

 • Uitvoeren van de e-mailmarketing. Je voert regie over de e- mailplanning en optimaliseert het e-mailcontact met onze leden, donateurs en vrijwilligers.
 • Ontwikkeling van (multichannel) customer journeys met als doel conversie, upgrade en loyaliteit van onze supporters, donateurs en leden.
 • Ontwikkelen, testen en uitvoeren van online acties met als doel het werven van leads en verhogen van onze online donaties.
 • Meedenken in de verdere ontwikkeling van de online, fondsenwervende strategie.
 • Het monitoren, analyseren en rapporteren op basis van data en het verbeteren van de online activiteiten.

Met wie werk je samen?

Je hebt een uitdagende functie in een leuk en enthousiast team binnen een betrokken, professionele én idealistische organisatie. Je werkt nauw samen met onder meer 3 andere marketeers, 2 webmasters, fondsenwervers en een flink team van communicatiespecialisten, en een database/ applicatiebeheerder. Je legt verantwoording af aan de coördinator communicatie.

Wie zoeken we?

 • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring als online marketeer. Je hebt aantoonbaar ruime ervaring met en kennis van e-mailmarketing, bij voorkeur Mailchimp.
 • Je weet hoe je met conditionele content en segmentatie werkt en waarom dat belangrijk is.
 • Je schrijft/redigeert conversiegericht, maar denkt ook vanuit het belang van de ontvanger.
 • Je hebt ervaring met en kennis van Facebook campagnes, Google Analytics en SEO.
 • Je bent resultaatgericht, analytisch sterk maar ook creatief.
 • Je bent datagedreven; je maakt plannen op basis van testen.
 • Ervaring met online fondsenwerving is een pré.
 • Met je enthousiaste en pro-actieve houding ben je supersnel ingewerkt en aan de slag in het leukste marcomteam van Amsterdam en verre omgeving.
 • Je bent maatschappelijk betrokken en hebt affiniteit met de doelstelling van Milieudefensie.

Wat bieden wij?

 • Een arbeidsovereenkomst voor de periode van 6 maanden, met mogelijke verlenging tot 12 maanden.
 • De mogelijkheid om je werkdag (van 7,5 uur) flexibel in te delen voor een goede balans tussen werk en privé.
 • Een salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring, tussen de € 2.765,- en € 3.715,- bij een volledig dienstverband (37,5 uur).
 • Een uitdagende baan in een inspirerende en betrokken organisatie.
 • Een informele en idealistische werkomgeving in hartje Amsterdam.
 • Een uitstekende reiskostenvergoeding.
 • 4 dagen per week een heerlijke vegetarische lunch tegen een kleine vergoeding.

NB Door de coronacrisis is alles op dit moment een beetje anders dan normaal. Veel mensen werken vanuit huis en er wordt tijdelijk geen lunch aangeboden.

Meer informatie

Enthousiast geworden, maar heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Marco Vreede op 020 550 7427 of via marco.vreede@milieudefensie.nl of met Janneke Baarda op 06 4359 3081 of via janneke.baarda@milieudefensie.nl

Stuur je reactie uiterlijk 19 juli 2020 naar solliciteren@milieudefensie.nl onder vermelding van vacature ‘Online Marketeer’. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 23 en 24 juli 2020.

Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de kandidaat die de diversiteit binnen de organisatie versterkt.

Deze vacature wordt tegelijkertijd intern en extern uitgezet. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.